Kampüsler

* Mersinli Merkez Kampüsü
Konak ilçesinin merkezinde her türlü ulaşım kolaylığı olan bir konumdadır. Bahçesinde yer alan tıp merkezi, yakınında yer alan Central Hospital, sağlık bilimleri ve biyomedikal teknolojileri alanlarının uygulamalı derslerinin yapıldığı kurumlardır. Sanayiye ve iş merkezlerine yakınlığı Radyo- TV ve Yenilenebilir Enerji Alanları için avantaj teşkil etmektedir.

* Bornova Kampüsü

Bornova Kampüsümüz; sosyal-sportif olanakları, alanlara yönelik üretim faaliyetleri ve günümüzün teknolojisine uygun nitelikli donanımı ile ön plana çıkmaktadır. Şehir merkezine yakın, doğa ile iç içe olan güvenli bir ortamda faaliyetlerini sürdürmekteyiz.
Kampüsümüz sektörün ihtiyaçlarını yakından takip eden donanımlı ekibi ile Türkiye'nin ilk Raylı Sistemler Teknolojileri alanına sahip özel okuludur.
Savunma Sanayi alanlarıyla Türkiye'nin ilk özel bilim ve teknik okuludur.
İstihdam açığı yüksek sektörlere yönelik bölümler ve devlet teşvikli alanlar (Havacılık, Elektrik-Elektronik, Makine ve Tasarım, Yenilenebilir Enerji, Veterinerlik, Elektrikli Araçlar Teknolojisi, Tarım Makineleri, Biyomedikal Cihaz Teknolojileri) kampüsümüzde mevcuttur.
Kampüsümüzde uçağımız ve hangarımız, atölye ve laboratuvarlarımızla uygulamalı eğitim ile Biyomedikal Cihaz Teknolojileri alanında üretim yapılarak nitelikli iş gücü yetiştirilmeye önem verilmektedir.

* Salihli Kampüsü

Yedi dönüm alana sahip, çimler ve çam ağaçları arasında, gürültüden uzak okul olup; Sivil havacılık, sağlık hizmetleri, hasta ve yaşlı bakım, biyomedikal cihaz teknolojileri alanlarında eğitim vermektedir.