BASEK ARENA

YAZ OKULU

PRATİK İNGİLİZCE - SPOR - EĞLENCE

İngilizce öğrenmek için öğrencilerin yurt dışına gitmesine ve tonlarca para harcamasına gerek kalmadı. BASEK ARENA YAZ OKULU nda öğrenciler pratık konuşma İngilizcesi öğrenecekler spor yaparken ve eğlenirken bile İngilizce konuşacaklar. BASEK ARENA YAZ OKULUnda konuşma dili İngilizce olacak.Yanlışlıkla Türkçe konuşanlara ceşitli eğlenceli cezalar verilecek .Böylece konuşan İngilizceyi gençlerimiz eğlenerek öğrenecekler.

Açık alan derslıklerle (Outdoor educatıon) yeni nesil uygulamalı eğitim sistemiyle öğrenciler dört duvar arasında sıkışıp kalmayacak.

Spor yaparak ter atacaklar ,Ders aralarında yuzme havuzunda serinleyecekler ve havuz başı oyunlarla eğlenecekler.

Dr.Gürbüz : Basek arena da okullar kapandıktan hemen sonra y.dil spor ve eğlence ağırlıklı yaz okulu faalıyete geçmiş olacak .Öğrencilerin ingilizce öğrenmek için başka ülkelere gitmesine gerek kalmayacak Base Arena yaz okulunda konuşma dili sadece ingilizce olacak Öğrenciler pratık ingilizce öğrenecekler,spor yapacaklar ve bol bol eğlenecekler.Yüzme havuzumuzda eğlenceli oyunlarla hoş ca vakıt geçirecekleri.Tum okullaran ve yaş gruplarından öğrenciler ingilizcelerini geliştirmek sportıf yeteneklerini gelıştırmek ve bolca eğlenmek için Basek.com tr ya da 0232 477 22 22 tel no sundan kayıt yaptırabılırler'' dedi.

Yaz Okul Fiyatımız : 15 günlük ücreti 500TL dir.